Als eerste wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen.

Mijn naam is Anita Spijkers geboren in Den Haag en nog steeds woonachtig in Den Haag met mijn man en katten.

Ik ben sinds 1996 werkzaam in het basisonderwijs, vele jaren als leerkracht en nu als adjunct-directeur. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier, maar toch wilde ik meer verdiepend werken met volwassenen en kinderen, ze meer individueel begeleiden. Ik ben de 4-jarige Hbo-opleiding hypnose- en regressietherapeut, bij TranceArt Academie, gaan doen. Deze opleiding heeft me de tools gegeven om mensen echt verder te kunnen helpen als therapeut.

De naam van mijn praktijk; echt verder, is tevens ook mijn doel in het werken met mensen. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je echt verder komt in jouw proces als mens. Werken aan jezelf, is vaak ook een stukje veranderen of anders aanpakken van dingen, dit is best een uitdaging. Deze uitdaging wil ik zeker met je aan gaan.

Als therapeut kun je van mij ondersteuning, vertrouwen, openheid, humor maar ook duidelijkheid verwachten.

Graag tot ziens in mijn praktijk in Den Haag.

Praktijkadres: IJzerwerf 17 Den-Haag

Gratis parkeren voor de deur en makkelijk bereikbaar met tramlijn 4 richting Uithof halte Bouwlustlaan (+/- 8 minuten lopen)

Anita Spijkers