Als eerste wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen.

Mijn naam is Anita Spijkers en sinds 2019 draai ik mijn praktijk als hypnotherapeut en psychosociaal therapeut voor volwassenen en kinderen. Hiervoor heb ik een vier jarige HBO opleiding voor hypnose en regressietherapeut gevolgd.  Daarnaast ben ik ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs, nu als ambulant begeleider

De naam van mijn praktijk; echt verder, is tevens ook mijn doel in het werken met mensen. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je echt verder komt in jouw proces als mens. Werken aan jezelf, is vaak ook een stukje veranderen of anders aanpakken van dingen, dit is best een uitdaging. Deze uitdaging wil ik zeker met je aan gaan.

Als therapeut kun je van mij professionaliteit, ondersteuning, vertrouwen, openheid, humor maar ook duidelijkheid verwachten.

Graag tot ziens in mijn praktijk in Wateringen.

Praktijk Echt Verder

Druivenhof 6

2292 BG Wateringen

Hypnotherapeut Den-Haag, Wateringen en Delft.